Belang goede bioveiligheid is bekend, maar vraagt wel maatwerk

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Belang goede bioveiligheid is bekend, maar vraagt wel maatwerk

20-4-2021: 

Afgelopen jaren is de pluimveesector meermaals getroffen door vogelgriepuitbraken. Een goede bioveiligheid is van groot belang om de kans op insleep van vogelgriep te verkleinen. Daarom voerden de Universiteit Utrecht en de Gezondheidsdienst van Dieren (GD) onderzoek uit naar mogelijke verbeteringen in bioveiligheid op (getroffen) risicobedrijven. Het onderzoek is gefinancierd door het ministerie van LNV en gedeeltelijk door de pluimveesector via de onderzoeksbijdrage. Het onderzoek maakt onderdeel uit van de Roadmap VogelgriepLees verder op de website van AVINED

Lees meer over vogelgriep

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.