Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Vakbladen

Het is onze kerntaak om een bijdrage te leveren aan gezonde dieren en een duurzame veehouderij. Het uitwisselen van informatie is daarbij heel belangrijk. Dit doen wij onder meer via onze vakbladen voor veehouders (varkenshouders, pluimveehouders, rundveehouders en schapen- en geitenhouders), dierenartsen en internationale relaties. Deze vakbladen bevatten vaktechnische informatie, nieuws, resultaten van praktijkonderzoek, reportages, interviews, columns en meer.  

Bekijk het overzicht van onze vakbladen hieronder en klik op een blad om het meest recente exemplaar te lezen. 

Vragen & antwoorden

Wat leuk dat je interesse hebt in onze vakbladen! Wil je er één ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze redactie en vermeld daarin welke editie, welk vakblad en waar je het blad wilt ontvangen. 

 

Altijd toegang tot onze vakbladen? Ze zijn te lezen via Issuu. Zoek in Issuu naar publicaties van onze bladen (zoektermen: herkauwer, varken, pluimvee, schaap en geit, katern hippische ondernemer of veterinair). Of zoek via 'publishers' naar Royal GD om de vakbladen te zien. Klik op het vakblad dat je wilt lezen en daarna is het hele blad door te bladeren en te lezen. Issuu heeft een ook een app, die beschikbaar is in de App Store of Google Play.

 

De advertentieverkoop van onze goed gelezen vakbladen loopt via Dock35Media. Onze bladen hebben een hoog bereik onder veehouders, dierenartsen, voorlichters en specialisten. Adverteren kan in Herkauwer, Varken, Pluimvee, Schaap en Geit en Update. Ga naar de informatiepagina van Dock35Media.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.