Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Nieuwsbrieven en updates

Mis niks en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van diergezondheid door je aan te melden voor een van onze nieuwsbrieven.

Na het invullen van het formulier, ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Je kunt dan aangeven welke informatie jij wilt ontvangen en voor welke diersoort(en). Meer informatie over het aanmelden vind je bij de veelgestelde vragen

Aanmelden

Nieuwsbrieven voor dierhouders

Via deze e-mailnieuwsbrieven houden wij je op de hoogte van ons laatste en we delen belangrijke ontwikkelingen op het gebied van diergezondheid. Ben je dierhouder en wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven voor dierenartsen

Via deze e-mailnieuwsbrieven houden wij dierenartsen op de hoogte van ons laatste nieuws en we delen belangrijke ontwikkelingen op het gebied van diergezondheid. Ben je dierenarts en wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrieven

monitoring

Veekijkernieuws: nieuwsbrieven van de monitoring

Met veel mensen en dieren die op een klein oppervlakte samenleven, is het belangrijk om een systeem te hebben dat nauwkeurig is en altijd de gezondheid van dieren in Nederland in de gaten houdt. De overheid en veehouderijsector hebben daarom samen met ons de diergezondheidsmonitoring opgezet, waarvan wij de uitvoerder zijn. 

Met Veekijkernieuws informeren wij elk kwartaal over actualiteiten, trends, ontwikkelingen en meer over rundvee, varkens, pluimvee, kleine herkauwers en paardenOp de hoogte blijven van de diergezondheidsmonitoring via Veekijkernieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrieven

Veelgestelde vragen

Wil je weten hoe het aanmeldproces werkt, of hoe je interessegebieden of gegevens wijzigt? Bekijk dan onderstaande vragen en antwoorden. 

Je wilt je voor één of meerdere nieuwsbrieven aanmelden? Dat kan! Hieronder lopen we de stappen met je door. 

 

 1. Ga via één van onze kanalen naar de informatiepagina over onze nieuwsbrieven op onze website.
 2. Klik op 'aanmelden' en ga naar het aanmeldformulier.
 3. Vul het aanmeldformulier in en geef je e-mailadres aan ons door.
 4. Op dat e-mailadres ontvang je een bevestigingsmail. Klik in deze mail op 'bevestigen' om je aanmelding te bevestigen en je voorkeuren aan ons door te geven.
 5. Op het bevestigingsformulier geef je in twee stappen aan welke informatie je wil ontvangen. Bij stap 1 geef je aan over welke onderwerpen je onze berichten wilt ontvangen.
 6. Bij stap 2 kies je de diersoort(en) waarover je informatie wilt ontvangen.
 7. De aanmelding is klaar! Je ontvangt vanaf nu de nieuwsbrieven, berichten en alerts over de door jou opgegeven interessegebieden. Als je meerdere interessegebieden en diersoorten hebt aangevinkt, dan ontvang je meerdere nieuwsbrieven. 

 

Ontvang je onze nieuwsbrieven en wil je je e-mailvoorkeuren aanpassen? Dat kan! Hieronder lopen we de stappen met je door.

 1. Open één van de nieuwsbrieven, berichten of alerts die je van ons hebt ontvangen.
 2. Klik onderaan op de link 'U kunt zich hier afmelden voor deze nieuwsbrief of uw e-mailvoorkeuren aanpassen'.
 3. Pas je voorkeuren aan door één of meerdere categorieën te selecteren.
 4. Selecteer de diersoort(en) waarover je informatie wilt ontvangen.
 5. Je ontvangt dan nieuwsbrieven, berichten en alerts op de door jouw aangepaste interessegebieden.

 

Wil je je e-mailadres waarop je onze nieuwsbrieven ontvangt aanpassen? Dat kan! Meld je oude e-mailadres bij ons af en meld je opnieuw aan met je nieuwe e-mailadres. Vanwege de AVG is het belangrijk dat je zelf deze stappen uitvoert. Hieronder lopen we de stappen met je door. 

 

 1. Open één van de nieuwsbrieven, berichten of alerts die je van ons hebt ontvangen.
 2. Klik onderaan op de link 'U kunt zich hier afmelden voor deze nieuwsbrief of uw e-mailvoorkeuren aanpassen'.
 3. Vink alle categorieën uit.
 4. Vink alle diersoorten uit.
 5. Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven, berichten en alerts meer op dit e-mailadres.
 6. Ga vervolgens naar de informatiepagina over onze nieuwsbrieven op onze website.
 7. Klik op 'aanmelden' en ga naar het aanmeldformulier.
 8. Vul het aanmeldformulier in en geef je nieuwe e-mailadres aan ons door.
 9. Op het zojuist ingevoerde e-mailadres ontvang je een bevestigingsmail. Klik in deze mail op 'bevestigen' om je aanmelding te bevestigen en je voorkeuren aan ons door te geven.
 10. Op het bevestigingsformulier geef je in twee stappen aan welke informatie je wil ontvangen. Bij stap 1 geef je aan over welke onderwerpen je onze berichten wilt ontvangen.
 11. Bij stap 2 kies je de diersoort(en) waarover je informatie wilt ontvangen.
 12. De aanmelding is klaar! Je ontvangt vanaf de nieuwsbrieven, berichten en alerts over de door jou opgegeven interessegebieden. Als je meerdere interessegebieden en diersoorten hebt aangevinkt, dan ontvang je meerdere nieuwsbrieven. 

 

Wat jammer dat je je wilt afmelden voor onze nieuwsbrieven, berichten en updates. Hieronder lopen we de stappen met je door, zodat je deze e-mails niet meer ontvangt. 

 

 1. Open een van onze nieuwsbrieven, berichten of alerts. 
 2. Klik onderaan op de link 'U kunt zich hier afmelden voor deze nieuwsbrief of uw e-mailvoorkeuren aanpassen'. 
 3. Vink vervolgens alle categorieën uit. 
 4. Vink alle diersoorten uit. 
 5. Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven, berichten en alerts meer op dit e-mailadres.

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.