Exportwaardigheid

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Vermeerderaars kunnen nu ook de exportwaardigheidsstatus van hun eigen bedrijf inzien:

U moet zich hiervoor wel aanmelden via: pluimveeplanning@gddiergezondheid.nl (of via de telefoon: 088 20 25 500). Geef hierbij uw UBN nummer(s) door. Als u al een Z-login heeft dan is de site meestal meteen de volgende dag toegankelijk (afhankelijk van de drukte bij Z-login).

Indien u nog geen Z-login heeft, dan ontvangt u een binnen een paar dagen een brief met een activeringscode: na activatie van deze code is de applicatie meteen beschikbaar.
De status van uw bedrijf kunt u dan hier inzien. Indien uw bedrijf niet meer exportwaardig is, dan wordt ook de reden aangegeven. Hierover kunt u dan contact opnemen met uw broederij. 

Links:

Het invoeren van klinische inspecties (Voor dierenartsen en medewerkers van de NVWA)

Inzien van de exportstatus (broedeieren)

Inzien van de exportstatus (eendagskuikens) 

Als abonnementhouder op 'GD Exportwaardigheid Pluimveebedrijven' is de controlestatus van exportwaardige pluimveebedrijven in te zien.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.