Over Royal GD

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

GD is opgericht in 1919 en werkt dus al meer dan honderd jaar aan diergezondheid in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Het is onze missie om dat vol overgave te blijven doen. In Nederland, maar ook steeds vaker internationaal.

Samen werken aan diergezondheid

Bedrijfsfilm Royal GD

Ervaar hoe de betrouwbare en professionele GD-medewerkers, in samenwerking met de dierenartsen, dagelijks invulling geven aan de uitdaging van de Nederlandse vee- en dierhouders om de diergezondheid te monitoren en te verbeteren.

Als onafhankelijk en marktgericht bedrijf geloven wij in de kracht van samenwerken en streven we naar een wereld waarin diergezondheid vanzelfsprekend is. Daarom werken wij actief samen met onze klanten en partners aan de ontwikkeling van concrete, pragmatische oplossingen voor de lange termijn. Duurzame oplossingen die rekening houden met de continu wisselende omstandigheden waarin dieren worden gehouden.

Ons state-of-the-art veterinaire laboratorium in Deventer is wereldwijd gezien één van de modernste en grootste. Hier worden jaarlijks bijna vijf miljoen laboratoriumbepalingen uitgevoerd. We beschikken over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers die klanten adviseren, praktijkgericht onderzoek doen en diergezondheidsprogramma’s ontwikkelen en uitvoeren. Deze combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise maakt GD uniek.

Wij geloven we in de kracht van delen. Met honderd jaar ervaring en kennis zijn we als geen ander in staat om vandaag samen met klanten en partners concrete, pragmatische producten en diensten in de markt te zetten die rekening houden met de mogelijke ontwikkelingen van morgen; duurzame oplossingen op het gebied van diergezondheid die voor de klant ook gemak en een goed rendement opleveren. En deze kennis delen we graag.

GD Group in cijfers 

Bekijk de geconsolideerde resultaten GD Group op de website van de GD Group

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.