Werken bij GD

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf; onze medewerkers zetten zich met passie in voor diergezondheid. Alles wat we doen richt zich er uiteindelijk op om diergezondheid te verbeteren en te borgen. Volgens medewerkers is de inhoud van hun functie interessant en is er voldoende vrijheid om in een prettige werksfeer zelfstandig invulling te geven aan het eigen werk. Ook is er veel ruimte om werk en privé te combineren. Bij GD hechten we veel waarde aan de persoonlijke en professionele groei van onze medewerkers. Ben je resultaatgericht, slagvaardig en in staat om samen met anderen doelen te realiseren, dan sluit je goed aan bij de cultuur en ambitie van onze organisatie. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden

Onze vacatures

Lijkt het jou wat om bij GD aan de slag te gaan? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Staat er geen passende vacature bij? Stuur dan een open sollicitatie. Heb je vragen over werken bij GD, kijk dan eens op de pagina met veelgestelde vragen of neem contact op per mail.

Waar kom je te werken?

GD heeft in de loop der jaren een omvangrijke onderzoeksafdeling opgebouwd en beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoria ter wereld, waarin jaarlijks bijna vijf miljoen laboratoriumbepalingen worden uitgevoerd. Daarnaast werkt bij GD een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. En zo staat GD voorop in diergezondheid.

Stage en afstuderen

Tijdens een (afstudeer)stage leer je hoe je de in je opleiding geleerde theorie in praktijk brengt; hiermee doe je relevante werkervaring op. Je ziet hoe het er op de werkvloer aan toegaat en je kunt het vakgebied eens in de praktijk ervaren.

Als kennisorganisatie hebben we regelmatig interessante afstudeeropdrachten of stages. Bij GD geloven we in de kracht van delen. Kennisdeling brengt inzichten en ervaringen uit verschillende situaties samen, waardoor bij beide partijen nieuwe kennis ontstaat.

Heb je interesse in een stage- of afstudeerplek bij GD? Lees verder

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.