Dierenarts Arne Vanhoudt versterkt Veekijker-team rund GD

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Dierenarts Arne Vanhoudt versterkt Veekijker-team rund GD

25-5-2022: 

Arne Vanhoudt is per 1 mei 2022 begonnen als rundveedierenarts bij het Veekijker-team van Royal GD. Hij is in Gent afgestudeerd en heeft daarna 5 jaar in het Verenigd Koninkrijk gewerkt. Eerst als practicus, daarna als specialist in opleiding bij The Royal Veterinary College. Hierna heeft hij 7 jaar op de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht gewerkt. Naast het doen van promotie-onderzoek over Mortellaro bij melkvee, gaf hij in Utrecht voornamelijk klinisch onderwijs. Sinds 2016 is Arne Europees specialist rundveegezondheidszorg (European College of Bovine Health Management, EBVS®).  Zijn passie ligt vooral bij klauwgezondheid, koecomfort en dierwelzijn.

De Veekijker is een telefonische helpdesk voor dierenartsen en veehouders waarbij ervaren en gespecialiseerde dierenartsen kosteloos deskundige hulp en advies op maat bieden. De Veekijker is op werkdagen bereikbaar op
088 20 25 555 (optie 1 voor rund)

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.