Avondsessie op Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Avondsessie op Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid

25-3-2022: 

Na afloop van het Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid, op 19 april 2022 bij Cultuur Haven Veghel, organiseert GD om 18.00 uur een avondsessie voor dierenartsen, varkenshouders en de periferie. Deze sessie staat in het teken van de varkensgezondheidsmonitoring. Wij nemen u mee in de laatste ontwikkelingen en trends. Ook nemen we graag samen met u een aantal interessante praktijkcasussen onder de loep. 

Programma

18.00 uur Ontvangst; netwerken tussen de Foodtrucks
19.00 uur Welkom; door drs. Manon Houben dip. ECPHM, afdelingshoofd Varken bij Royal GD en specialist op het gebied van bigvitaliteit, zoönoses en biosecurity
19.00 – 20.30 uur

Trends in de varkensgezondheid en twee casusbesprekingen:

“Help, mijn varkens gaan dood”
de inzet van moderne technieken bij het achterhalen van problemen

Door: drs. Manon Houben dip. ECPHM

“De poot stijf houden”
monitoring en analyse van stramme vleesvarkens

Door: Dr. Theo Geudeke EBVS® Specialist varkensgezondheid

Het symposium en de avondsessie zouden oorspronkelijk op 8 februari 2022 plaatsvinden, maar zijn in verband met de coronamaatregelen verplaatst.

Aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.