Vraag het de expert: stel Christian Scherpenzeel al uw vragen over uiergezondheid!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Vraag het de expert: stel Christian Scherpenzeel al uw vragen over uiergezondheid!

12-6-2021: 

Altijd al willen weten wat het meeste effect heeft op het verlagen van uw tankcelgetal of hoe u de weerstand van uw koeien kunt optimaliseren? Heeft u vragen over ligboxstrooisel in relatie tot mastitis? Of vraagt zich af welke spray of dip u het beste zou kunnen gebruiken om meer gevallen van mastitis te voorkomen? Of hoe u deze zomer een uitbraak van Klebsiella kunt voorkomen? 

Kortom: wilt u weten hoe u de uiergezondheid op úw bedrijf kunt verbeteren? Stel dan op 18 juni vanaf 13.00 uur live al uw vragen aan onze expert dr. Christian Scherpenzeel. Christian is rundveedierenarts met specifieke deskundigheid op het gebied van uiergezondheid en melkkwaliteit. Hij is gepromoveerd aan de Universiteit Utrecht op (selectief) droogzetten van melkkoeien en wordt blij van wetenschappelijke inzichten in de praktijk brengen.

Deelnemen aan dit live-event kan gratis en eenvoudig via Facebook. Ga naar het evenement op de facebookpagina van GD en klik op ‘Gaat’ of ‘Geïnteresseerd’, dan krijgt u een melding zodra we live zijn. Als u geen Facebook-account heeft kunt u vooraf uw vragen mailen naar redactie@gddiergezondheid.nl, de livestream is ook te volgen zonder account.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.