VeeOnline en Digitaal Inschrijven

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Met VeeOnline hebt u alle actuele informatie van GD over de gezondheid van uw dieren altijd en overal beschikbaar. Op VeeOnline vindt u onder andere uw labuitslagen, bedrijfsgezondheidsplan (BGP), bedrijfsbehandelplan (BBP) en een overzicht van de gezondheidsstatussen en deelnames aan GD programma’s.  

  • Uitslagen: U vindt alle laboratoriumuitslagen op VeeOnline, handig in één overzicht. Zodra ons laboratorium een uitslag heeft afgerond, is deze direct online beschikbaar en u kunt altijd en overal uw uitslagen raadplegen.
  • Klantenoverzicht:Voor een goed overzicht van alle openstaande en geplande onderzoeken voor rund, schaap/geit, pluimvee en varken kunt u gebruikmaken van uw klantenlijst. Op uw  homescherm staat een tabel met daarin de geplande onderzoeken. Als u klikt op het cijfer in deze tabel komt u in uw klantenlijst. Onder het tabblad staan meerdere kolommen die u kunt sorteren. In de kolom ‘Alle’ staan alle geplande en verlopen onderzoeken. In de kolom ‘Actueel’ staan geplande onderzoeken voor de komende 100 dagen. U kunt de lijst ook exporteren naar Excel.
  • Inloggen: log direct in op VeeOnline met uw persoonlijke Z login of met uw GD Inlogaccount van DAP Contact. Praktiserende dierenartsen kunnen deze gratis aanvragen bij GD.

Digitaal Inschrijven

Papierloos werken met een efficiënte en complete inschrijving? Dat kan met digitaal inschrijven op VeeOnline. Zo heeft u altijd een actueel overzicht van de tarieven, laboratoriumbepalingen en geplande onderzoeken bij de hand. Steeds meer dierenartsenpraktijken schrijven onderzoeken direct in op VeeOnline. Zij ontvangen geen stickers en aansturingen meer per post. Dat scheelt een berg papierwerk en u kunt alles eenvoudig online terugvinden. Zet dus ook uw post uit.

Wij vertellen u graag meer over digitaal inschrijven. Heeft u vragen, wilt u een demonstratie of aanmelden voor onze maandelijkse online update? Maak dan een afspraak.

Meer over Digitaal Inschrijven

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.