Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Wil je weten hoe het ervoor staat met de gezondheid van de dieren op het bedrijf? Via VeeOnline heb je toegang tot onder andere laboratoriumuitslagen, openstaande onderzoeken, het Bedrijfsgezondheidsplan (BGP), het Bedrijfsbehandelplan (BBP) en het openbaar register. Op VeeOnline staat bovendien de belangrijkste diergezondheidsinformatie van het bedrijf, aan welke diergezondheidsprogramma’s het bedrijf deelneemt én wat de actuele status is. Daarnaast kunnen veehouders en dierenartsen laboratoriumonderzoeken digitaal inschrijven. Zo heb je altijd alle actuele informatie over de dieren op het bedrijf bij de hand. 

Maak gratis gebruik van VeeOnline

Wist je dat inloggen op VeeOnline gratis is voor veehouders en dierenartsen? Ook de meeste modules zijn gratis. Het benodigde Z login vraag je eenvoudig aan op www.veeonline.nl en je ontvangt direct per e-mail de login-gegevens.

Nieuws VeeOnline

VeeOnline-app

Uitslagen, verzoeken en mededelingen overal beschikbaar

Via VeeOnline kun je snel en eenvoudig labuitslagen raadplegen. Als je inlogt op VeeOnline en klikt op 'Uitslagen' kom je in de nieuwe webversie met een overzicht van de uitslagen. Je kunt de uitslagen eenvoudig filteren op bijvoorbeeld dier of onderzoek. Met de VeeOnline-app kun je bovendien altijd en overal labuitslagen bekijken.

Ook de geplande onderzoeken zijn in een nieuw jasje gestoken. Ze staan per UBN bij elkaar in een overzicht onder ‘Verzoeken en Mededelingen’. Met het handige zoekfilter kun je zo bijvoorbeeld filteren op ongelezen berichten. Zo zie je in één oogopslag welke onderzoeken nog moeten gebeuren.

Handig

 • Altijd actuele resultaten en uitslagen
 • Eenmalig inloggen met Z login en daarna met persoonlijke inlogcode
 • Snel en eenvoudig uitslagen terugzoeken
 • Je eigen archief altijd bij de hand
 • De VeeOnline-app is gratis

Scan de QR-code om de app in de App Store te downloaden.

300 

Scan de QR-code om de app via Google Play te downloaden.

300

Eenvoudig en snel zoeken met app

Ontdek het zelf

De app kent een aantal handige functionaliteiten, die je zelf kunt in- of uitschakelen. Zo ontvang je, als je dat wilt, een melding als nieuwe uitslagen van labonderzoeken binnen zijn. En je kunt via de app direct de uitslag te bekijken én uitslagen eenvoudig filteren op dier of onderzoek.

Producten per diersoort

Via VeeOnline heb je niet alleen inzicht je labuitslagen, openstaande verzoeken en meldingen. Je beschikt ook over handige dashboards en rapportages.

Verhalen uit de praktijk

Laat je inspireren en motiveren door dierenartsen en veehouders uit het hele land. Zij vertellen hoe ze samen met ons werken om de diergezondheid van dieren op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Om te zorgen voor gezonde dieren, een goede productie en veel werkplezier.

Lees meer verhalen uit de praktijk

Veelgestelde vragen over VeeOnline

Om in te loggen op VeeOnline heb je een Z login nodig. Wanneer je verbonden bent met één van de onderstaande bedrijven, is de kans groot dat je al een Z login hebt. Ben je de login gebruikersnaam of wachtwoord vergeten, klik dan hier

 

Het kan zijn dat je twee Z logins hebt. Een login met eHerkenning en een gratis Z login. Voor VeeOnline heb je geen eHerkenning nodig en heb je waarschijnlijk eerder ingelogd met het gratis Z login. Dit kun je blijven doen óf je kunt beide logins aan elkaar koppelen. GD kan helaas geen koppelingen regelen met Z login, omdat er naast VeeOnline wellicht nog andere applicaties/programma’s zijn gekoppeld aan het Z login. Wij adviseren daarom contact op te nemen met Z login via telefoonnummer 085 023 93 10.

Belangrijk om te weten: Heb je al een Z login-toegang dan kun je deze, tijdens het activeren van het Z login eHerkenning, gratis koppelen. Als het huidige Z login gratis is, dan blijft deze gratis. Je betaalt alleen voor Z login met eHerkenning.

Inloggen op VeeOnline is gratis net als de meeste modules. Voor het digitaal inschrijven van monsters betaal je, ten opzichte van het papieren inzendformulier, een gereduceerd tarief. Zo kunnen we je sneller en beter helpen. Je kunt de volgende informatie raadplegen:

 • Actuele statussen en deelnames inzien.
 • Labuitslagen inzien.
 • Stallijst en dieraantallen inzien.
 • Bedrijfsgezondheidsplan en bedrijfsbehandelplan inzien, die door uw dierenarts in VeeOnline is aangemaakt.
 • I&R meldingen doen (o.a. geboortemelding, doodmelding, geboortedoodmelding en een slachtmelding).
 • Bedrijfscertificaat per email opvragen en uitprinten.
 • Meldoverzichten inzien.
 • Gebruikmaken van VKI en Cowtrack.
 • Paspoort bestellen.
 • Oormerkbestellen.
 • Inzage in rundgegevens.

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 088 20 25 500 of meld je aan voor een online demonstratie van VeeOnline.

Meer informatie over VeeOnline
Met VeeOnline heb je alle actuele informatie van GD over de gezondheid van je dieren altijd en overal beschikbaar. Ga hier direct naar VeeOnline of bekijk via de links naar onder andere meer informatie over de VeeOnline-app en het digitaal inschrijven.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.