Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Alles loopt lekkerder met sterke klauwen. Goede benen en klauwen zijn de basis voor het goed functioneren van koeien en een lange levensduur. Klauwproblemen wilt u liever voorkomen: het is pijnlijk voor de koe en het vraagt aandacht, tijd en geld van u.

Klauwgezondheid Tankmelk geeft u inzicht in:

  • Mortellaro, de belangrijkste infectieuze aandoening
  • Rantsoencomponenten die essentieel zijn voor sterke klauwen

Mortellaro effectief aanpakken
Met Klauwgezondheid Tankmelk krijgt u sinds begin dit jaar ook inzicht in de de infectiedruk van Mortellaro op uw bedrijf. U krijgt een uitslag met een passend en praktisch advies om Mortellaro op uw bedrijf terug te dringen.

Biotine, zink en mangaan
Naast Mortellaro meet Klauwgezondheid Tankmelk of de voorziening van biotine, zink en mangaan voldoende is voor de vorming van sterke, gezonde klauwen. Met sterke klauwen krijgen wittelijndefecten, zoolzweren en Mortellaro minder kans.

Lees meer over Klauwgezondheid Tankmelk

 

 

Stuur gericht bij met Klauwgezondheid Tankmelk

   Inzicht in de infectiedruk van Mortellaro
   Inzicht in de relatie voeding en klauwgezondheid
 √  Uitslag met advies om gericht bij te sturen in de voeding en Mortellaro effectief aan te pakken
   Sterke klauwen, en dus: productieve, vruchtbare en duurzame koeien

Om goed inzicht te krijgen in de situatie van de koppel wordt de tankmelk vier keer per jaar onderzocht. Met de uitslag van het onderzoek kunt u gericht actie ondernemen en zo de klauwgezondheid op uw bedrijf verbeteren. Want alles loopt lekkerder met sterke klauwen. Lees meer

aanmelden

KGA: de klauwgezondheidsaanpak van GD

Klauwgezondheidsaanpak van GD richt zich in eerste instantie op preventie van klauwaandoeningen bij jongvee en melkvee en in tweede instantie op de aanpak van klauwproblemen. De basisgedachte van KGA is: goede klauwgezondheid begint met sterke en soepele klauwen en goede huidweerstand. Lees meer

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.