Praat mee over goed management

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Praat mee over goed management

13-6-2024: 

Om de beste behandelingen voor koeien te ontdekken, vragen we jou, als dierenarts of veehouder, om een enquête in te vullen. Deze gaat over het managen van ziekten bij koeien rond het afkalven en vruchtbaarheidsbegeleiding. Het is onderdeel van een Europese studie die opgezet is door de Universiteit van Lissabon in samenwerking met elf andere Europese landen, waaronder Nederland.

De onderzoeksresultaten zullen inzicht geven in de relatie tussen wat er gebeurt op een bedrijf aan behandelingen en de beste behandelingen vanuit de wetenschappelijke literatuur.

Met jouw input leggen we de basis voor onder meer toekomstig onderzoek. Het invullen duurt ongeveer tien minuten.

Naar de enquête

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.