Cursus ‘Interpretatie bloeduitslagen paard’

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Cursus ‘Interpretatie bloeduitslagen paard’

3-6-2024: 

De afgelopen jaren was er veel interesse voor de cursus ‘Interpretatie bloeduitslagen paard’. Vandaar dat deze dit najaar opnieuw op de planning staat en wel op 7 november. We gaan via casussen aan de slag met theorie. Welke relevantie is er te halen uit bloeduitslagen?

De cursus ‘Interpretatie bloeduitslagen paard’ organiseren we op 7 november samen met Dierenkliniek Den Ham. De cursus start met een kort algemeen deel en wordt vervolgd met een aantal uitgebreide interactieve casuïstieken, waarmee we gestructureerd door de theorie gaan.

We bespreken welke relevante informatie uit bloeduitslagen kan helpen bij het stellen van een differentiaaldiagnose en de behandeling van een paardenpatiënt. Daarna volgen meerdere losse cases met wisselende insteek. De cursus wordt inhoudelijk verzorgd door dr. Mathijs Theelen (fD) en drs. Linda van den Wollenberg (GD).

Aanmelden kan via Cursus Interpretatie bloeduitslagen paard (gddiergezondheid.nl). De cursus is aangemeld bij het CKRD voor accreditatiepunten en kost 379 euro per cursist. Om genoeg gelegenheid te kunnen bieden voor discussie over de casussen, is het aantal plekken voor deze cursus beperkt, dus wees er snel bij.

Reserveer jouw plek

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.