Podcast Pasteurellose bij pluimvee

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Podcast Pasteurellose bij pluimvee

5-4-2024: 

De bacterie Pasteurella multocida kan zorgen voor veel sterfte bij pluimvee. In deze nieuwe podcast over Pasteurellose schuiven pluimveedierenarts Willem Dekkers en microbioloog Annet Heuvelink aan bij Marieke Augustijn om te vertellen over het ziektebeeld, het vaststellen van de diagnose en het voorkomen van een nieuwe uitbraak. 

Ben je benieuwd naar deze podcast of wil je onze andere podcasts beluisteren? In de serie 'Trends uit de monitoring' houden we je op de hoogte van opvallende zaken uit de diergezondheidsmonitoring in Nederland.

Beluister onze meest actuele podcasts:

Onze podcasts

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.