Kris van Malderen stopt als bestuurder van GD Group en COO bij Royal GD

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Kris van Malderen stopt als bestuurder van GD Group en COO bij Royal GD

26-3-2024: 

Kris van Malderen stopt per 1 juli a.s. als bestuurder van GD Group en COO bij Royal GD. De Raad van Commissarissen beraadt zich momenteel over de meest passende invulling van de ontstane vacature.

Na ruim zeven jaar met Ynte Schukken aan het roer van GD te hebben gestaan, zwaait Kris van Malderen af bij het bedrijf. Kris: “Ik kijk terug op mooie jaren, waarin we samen met veehouders, dierenartsen, sectorpartijen, overheid en andere partners grote stappen hebben gezet in het verder verbeteren van de diergezondheid, in Nederland en daarbuiten. Daar ben ik trots op. Maar, ik heb ook vastgesteld dat ik al zeven jaar heel veel van huis ben. Daarom is het goed om mijn werk- en privébalans de laatste jaren van mijn carrière anders te laten doorslaan.”

De manager uit België maakte in 2017 de overstap van Adviesbureau Oranjewoud, onderdeel van Antea Group, naar GD. Gedurende zijn tijd bij GD maakt van Malderen de nodige uitdagingen mee. Voorzitter van de Raad van Commissarissen Ankie Wijnen-Pronk: “We bedanken Kris voor de afgelopen jaren. Hij zette zich in voor een vlot lopende interne organisatie en had de blik op het buitenland gericht. Zo begeleidde hij meerdere laboratoriumbouwtrajecten, de vorming van GD Group en de continue ombouw naar een datagedreven organisatie. Daarnaast was hij betrokken bij de eerste stappen naar internationalisatie, door middel van een aantal verkoop- en overnametrajecten. Wij wensen hem alle goeds voor de toekomst. Wij bekijken momenteel hoe we ontstane vacature kunnen invullen, zodat GD Group een toekomstbestendige organisatie blijft.”

Meer informatie over GD Group

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.