Nieuw dashboard voor dierenartsen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nieuw dashboard voor dierenartsen

15-2-2024: 

Krijg direct inzicht in de gezondheidsstatus van melkveebedrijven met het nieuwe 'Overzicht Tankmelkabonnementen' op VeeOnline. Met dit nieuwe dashboard kunt u per abonnement de recente tankmelkuitslagen inzien: groen staat voor goed, oranje voor attentie en rood voor directe actie. Ga naar 'Dashboards voor UBN' onder het kopje 'Uitslagen en Rapportages' op VeeOnline en raadpleeg het 'Dashboard Uiergezondheid' of 'Dashboard Mineralen' van het betreffende UBN voor onder andere eerdere tankmelkuitslagen, streefwaarden en gerichte adviezen.

Nu de uitslagen online ook op praktijkniveau beschikbaar zijn, ontvangt u de uitslag van Mastitis Tankmelk niet meer per post.

Naar VeeOnline

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.