Royal GD kennispartner van Dairy Academy Royal A-ware

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Royal GD kennispartner van Dairy Academy Royal A-ware

9-1-2024:  Royal GD en Dairy Academy, hét kennisplatform van Royal A-ware, sloten recent een partnership. GD is hiermee één van de elf kennispartners van de Dairy Academy. Met meer dan honderd jaar veterinaire kennis en praktische ervaring levert GD een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen op het gebied van diergezondheid. Deze kennis en expertise gaat melkveehouders die leveren aan A-ware helpen om de gezondheid en dierenwelzijn van hun veestapel naar een hoger niveau te tillen.

Voorop in diergezondheid

Dairy Academy brengt met deze samenwerking praktijkervaringen van uiteenlopende melkveebedrijven en de brede kennis van GD op het gebied van diergezondheid samen. Iedere melkveehouder heeft een andere behoefte en een andere bedrijfsvoering. Ynte Schukken, CEO Royal GD: ‘Geen bedrijf is hetzelfde, maar ondanks alle verschillen is een gezonde veestapel voor elke veehouder essentieel. Melkveehouders zijn continu op zoek naar verbetering van diergezondheid en welzijn. Met onze veterinaire kennis en innovatieve oplossingen helpen we melkveehouders graag vooruit. Dairy Academy is een mooi platform om onze praktische veterinaire kennis over bijvoorbeeld uier- en klauwgezondheid te delen met de melkveehouders van A ware.’

Uitgebreid aanbod van workshops

Met het partnership onderstrepen Royal GD en Royal A-ware het belang van diergezondheid. Maar dat niet alleen. Klaas de Jong (COO Royal A-ware): ‘De melk van onze ondernemende melkveehouders is de basis van bijna alle producten die we bij Royal A-ware maken. Dit partnership is een goede aanvulling op het huidige aanbod van Dairy Academy. De workshops van GD kunnen de melkveehouders helpen om de diergezondheid nog verder te verbeteren. Het past perfect in onze strategie om zuivelproducten te produceren met een zo hoog mogelijke voedingswaarde en laagst mogelijke impact op mens, dier en milieu.’ 

Verrijking workshopaanbod Dairy Academy

In 2024 verzorgt GD een aantal praktische workshops over uiergezondheid en klauwen, twee belangrijke thema’s op een melkveebedrijf. In deze workshops kunnen veehouders waardevolle kennis en ervaring opdoen om daarmee de uier- en klauwgezondheid op hun bedrijf gericht te verbeteren.

 

Royal GD kennispartner van Dairy Academy Royal A-ware

Royal GD en Dairy Academy, hét kennisplatform van Royal A-ware, sloten recent een partnership. Op de foto v.l.n.r: Anneke Jorritsma (Royal A-ware), Ynte Schukken (GD), Klaas de Jong (Royal A-ware) en Saskia Luttikholt (GD)

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.