Eveline Willems Sectormanager Varken bij Royal GD

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Eveline Willems Sectormanager Varken bij Royal GD

15-1-2024:  Eveline Willems is benoemd tot Sectormanager Varken bij Royal GD. Ze volgt Manon Houben op, die na een periode van bijna acht jaar in deze functie eind vorig jaar de overstap naar Van Loon Group heeft gemaakt.

Na haar studie Diergeneeskunde aan de Universiteit van Utrecht (2009) ging Eveline als dierenarts aan de slag bij Topigs Norsvin. Hier heeft ze zowel nationaal als internationaal veel ervaring opgedaan met varkensgezondheidszorg en een uitgebreid netwerk opgebouwd binnen de sector. De afgelopen drie jaar was Eveline als Regional Veterinary Manager voor Europa verantwoordelijk voor het Europese veterinaire team van Topigs Norsvin. Samen met dit team zorgde ze ervoor dat de KI-stations, kern- en subfokbedrijven aan het gewenste gezondheidsniveau voldeden. Ook gezondheids- en welzijnsondersteuning op deze bedrijven en bij afnemers van fokmateriaal van Topigs Norsvin behoorde tot haar taken, waarbij Eveline zelf zich vooral richtte op de grootste accounts.

Eveline heeft veel ervaring met eliminatie van varkensziektes zoals Mycoplasma hyopneumoniae en PRRS, maar ook met complete depop-repops en ze heeft veel ervaring met onderzoeksprojecten op het gebied van reproductie, gezondheid, robuustheid en welzijn. Ze volgt nauwgezet de ontwikkelingen in diergezondheids- en welzijnswetgeving voor varkens, zowel nationaal als op Europees niveau. De ervaringen die Eveline heeft opgebouwd op het gebied van varkensgezondheid en management maken haar een geschikte kandidaat voor deze positie bij GD. Eveline gaat met veel enthousiasme aan de slag om met haar veterinaire team, samen met de varkenssector in Nederland en andere marktpartijen een bijdrage te leveren aan een steeds betere varkensgezondheid en varkensgezondheidszorg.
 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.