Jaarverslag monitoring 2022

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Jaarverslag monitoring 2022

17-7-2023: 

Het Monitoring jaarverslag 2022 is weer uit. 2022 was het jaar waarin we het twintigjarig bestaan van de diergezondheidsmonitoring vierden met twee symposia. In dit jaarverslag kijken we hierop terug en spreken we met Kees Oomen, Jeannette van de Ven en Wim Pelgrim over wat 20 jaar monitoring heeft opgeleverd.

Daarnaast beschrijven we de trends en bijzonderheden van het afgelopen jaar op het gebied van diergezondheid bij landbouwhuisdieren en paarden. Per diersoort bespreken we een casus met de mensen achter de monitoring. Henk Jan Ormel en Angus Cameron geven ons een inkijkje in monitoring over grenzen heen en leggen uit waarom (internationale) samenwerking zo belangrijk is.

Bekijk het jaarverslag

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.