Producten en tarieven 2023

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Producten en tarieven 2023

30-11-2022:  Benieuwd naar onze producten en tarieven voor 2023? U vindt ze op onze website, opgesplitst naar diersoort. U kunt ze daar ook downloaden om uit te printen. Zo weet u altijd wat de actuele tarieven zijn.

In de digitale brochure kunt u met een zoekfilter eenvoudig producten binnen diersoorten zoeken, maar is het ook mogelijk om het hele aanbod voor die diersoort als pdf te downloaden en uit te printen. Of een door u gekozen selectie. U kiest zelf wat voor u relevant is.

We stellen de tarieven gewoonlijk één keer per jaar vast. In sommige gevallen doen we ook aanpassingen gedurende het jaar. Met de digitale tarievenlijst weet u op ieder moment wat de actuele tarieven zijn. 

Producten en tarieven

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.