Doe nu voordelig de Chlamydia Check

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Doe nu voordelig de Chlamydia Check

21-3-2017:  Wist u dat Chlamydia abortus een van de meest voorkomende oorzaken is van abortus. Juist nu, in het aflammerseizoen, heeft het zin om te kijken hoe het zit met Chlamydia abortus op uw bedrijf. Met de Chlamydia Check krijgt u een indruk van het voorkomen van Chlamydia abortus bij uw schapen en geiten. 

Chlamydia abortus is één van de belangrijkste oorzaken van besmettelijke abortus bij schapen en geiten. Daarnaast is de kiem overdraagbaar van dieren op mensen en is vooral voor zwangere vrouwen een risico. Tijdens een geboorte scheiden besmette dieren grote aantallen bacteriën uit en besmetten daarmee hun koppelgenoten. Op deze manier wordt de infectie op een bedrijf in stand gehouden. Het is belangrijk te weten of de kiem op uw bedrijf aanwezig is. Op bedrijven waar de aandoening in het koppel voorkomt worden problemen met abortus, doodgeboorte en slap geboren lammeren vooral gezien bij de dieren die voor de eerste keer aflammeren. Eenmaal in een koppel geïntroduceerd kan chlamydia jarenlang voor problemen zorgen.

Doe nu voordelig de Chlamydia Check* 

De eerste 35 aanmeldingen krijgen €50 reductie op het eerste jaar van het abonnement. Normaal kost een klein pakket (minder dan 20 aflammerende dieren) €76,15 en een groot pakket (meer dan 20 aflammerende dieren) €106,60 per jaar.
Door samenwerking met MSD Animal Health is op beide pakketten een extra voordelig tarief van toepassing*. 

Aanmelden Chlamydia Check

*de eerste 35 aanmeldingen krijgen een korting van €50. U betaalt dan €26,15 voor het kleine pakket en €56,60 voor het grote pakket. De uitslagen die deel uitmaken van de actie zullen gedeeld worden met MSD Animal Health.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.