Afdeling KCA Kleine Herkauwers uitgebreid

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Afdeling KCA Kleine Herkauwers uitgebreid

15-12-2015:  Onze afdeling Klant Contact en Administratie (KCA) is recent uitgebreid met meer kennis van zaken rondom schapen en geiten. De reden hiervoor is dat we de dienstverlening nog verder willen verbeteren. 

U kunt hierdoor naast uw vertrouwde medewerkers Alexander Dijkman, Inga Hovenkamp, en Maaike Lafeber nu ook Sibila van den Burg, Krista Middelburg, Gerdien Reusink of Jolanda Brouwer aan de telefoon krijgen. Op deze manier hebben we een groter team en kunt u er altijd van op aan dat u snel iemand aan de lijn krijgt. KCA is te bereiken op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur op 0900-1770 optie 3 schaap geit.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.