Pluimvee

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Gezonde dieren zijn essentieel voor een goede werksfeer en een optimale productie tegen lage kosten. Pluimveehouders en hun dierenartsen werken hiervoor intensief samen. Onze afdeling pluimvee helpt u daar graag bij. Door onze kennis van dierziekten met u te delen, continu onze testen te verbeteren, op zoek te gaan naar nieuwe labbepalingen en het ontwikkelen van passende producten. Via onder andere onze nieuwsbrieven en bladen houden wij u graag op de hoogte van actueel nieuws over de van diergezondheid van pluimvee.

Diergezondheidsmonitoring

We willen niet alleen op bedrijfsniveau bijdragen aan het verbeteren van diergezondheid, maar kijken ook verder. Als uitvoerder van de diergezondheidsmonitoring houden we, mede door uw meldingen, ingestuurde monsters en dieren, zicht op trends en ontwikkelingen zowel in binnen- als buitenland. Deze kennis kunnen wij dan weer met u delen via onder andere het Veekijkernieuws Pluimvee.
Zo houden we elkaar scherp en kunnen we samen continu de diergezondheid verbeteren.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.