Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

De Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) in Deventer is een innovatief en dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met diergezondheid. Sta je open voor nieuwe ontwikkelingen, ben je resultaatgericht, slagvaardig en in staat om samen met anderen doelen te realiseren, dan sluit je aan bij de cultuur en ambitie van onze organisatie. GD hecht veel waarde aan de persoonlijke en professionele groei van medewerkers. Dit staat dan ook centraal in de beoordelingssystematiek.

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen cao en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Spreekt GD als werkgever jou aan? Kijk dan hieronder naar onze openstaande vacatures. Je kunt natuurlijk ook digitaal een open sollicitatie insturen.

Solliciteer nu!

Veelgestelde vragen over solliciteren bij GD:

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.