Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

GD is een innovatief en dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met diergezondheid. Sta je open voor nieuwe ontwikkelingen, ben je resultaatgericht, slagvaardig en in staat om samen met anderen doelen te realiseren, dan sluit je aan bij de cultuur en ambitie van onze organisatie. GD hecht veel waarde aan de persoonlijke en professionele groei van medewerkers. Dit staat dan ook centraal in de beoordelingssystematiek.

Spreekt GD als werkgever jou aan? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Staat er geen passende vacature bij? Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen

Een eeuwenoude passie

De Friese dierenarts Johannes Plet komt vaak bij boeren op het bedrijf waar in die tijd een derde kampt met rundertuberculose. Vastbesloten om hun dieren en kinderen te beschermen, bundelen in 1919 veehouders hun krachten en is de eerste Gezondheidsdienst voor Dieren een feit.

Bekijk de video fullscreen.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.