Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.
  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
Samen werken aan diergezondheid
Volg ons op...
rundvee

VeeOnline voor rundveehouders

Abonnement ‘Van en naar de stal‘ stopt

In 2017 kon u gebruikmaken van het abonnement ‘Van en naar de stal’, met daarin functies als het opvragen van verklaringen en het openbaar register. Om bij aankopen van runderen de statussen te kunnen inzien willen we het openbaar register voor iedereen toegankelijk maken. Tevens verandert in 2018 de manier van opvragen van de verklaringen. U kunt de verklaringen niet meer opvragen met Voice Respons. Door deze veranderingen vervalt het abonnement ‘Van en naar de stal’ met ingang van 1 januari 2018. U kunt nog steeds gebruikmaken van dezelfde functionaliteiten, zoals het aanmaken van groepen of het openbaar register. Voor het opvragen van verklaringen betaalt u per aanvraag 4,50 euro per set via VeeOnline. .

Afvoer van runderen goed regelen met CowTrack

In het kader van de antibioticumwetgeving is de eis gesteld dat runderen slechts verhandeld mogen worden als uw bedrijf deelneemt aan een erkend kwaliteitssysteem (bedrijven met vijf of meer runderen). Om zeker te zijn van uw zaak, adviseren we u om via CowTrack een VKI melding te doen zoals met slachtkoeien (kies optie gebruiksvee). Zo weet u zeker dat u aan de regels voldoet en uw handelaar ook. Op CowTrack kunt u uw handelaar direct inzage geven in de VKI melding. De handelaar moet zich dan wel deelnemer zijn aan CowTrack, handelaren kunnen zicht aanmelden via dit formulier

U kunt melden via VeeOnline, Veemanager van CRV, Voice Response en via de managementpakketten, UniformAgri en Ruma. Lees hier meer over het inzien van uw VKI-gegevens via Cowtrack.

Inloggen gratis voor veehouders

Inloggen op VeeOnline is gratis voor veehouders. Ook de meeste modules zijn gratis. Log dus direct in op www.veeonline.nl. Heeft u nog geen login? Klik op de link ‘login aanvragen’ (onder aan het inlogscherm) en volg de stappen. U ontvangt uw toegang tot VeeOnline direct per e-mail.