Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
Samen werken aan diergezondheid

Openbaar register

Bij het aanvoeren van een rund op uw bedrijf is het raadzaam de status van het bedrijf met uw bedrijfsstatus te vergelijken. Dit kan eenvoudig met het openbaar register op VeeOnline. Als bedrijf moet u hiervoor de statusbeheerder machtigen. Naast het inzien van gunstige statussen, kunt u in het openbaar register uitgebreide rundgegevens opvragen en uw aan- en afvoerlijsten beheren.

Afvoer van runderen goed regelen met CowTrack

In het kader van de antibioticumwetgeving is de eis gesteld dat runderen slechts verhandeld mogen worden als uw bedrijf deelneemt aan een erkend kwaliteitssysteem (bedrijven met vijf of meer runderen). Om zeker te zijn van uw zaak, adviseren we u om via CowTrack een VKI melding te doen zoals met slachtkoeien (kies optie gebruiksvee). Zo weet u zeker dat u aan de regels voldoet en uw handelaar ook. Op CowTrack kunt u uw handelaar direct inzage geven in de VKI melding. De handelaar moet zich dan wel deelnemer zijn aan CowTrack, handelaren kunnen zich aanmelden via dit formulier

U kunt melden via VeeOnline, Veemanager van CRV, Voice Response en via de managementpakketten, UniformAgri en Ruma. Lees hier meer over het inzien van uw VKI-gegevens via Cowtrack.

Inloggen gratis voor veehouders

Inloggen op VeeOnline is gratis voor veehouders. Ook de meeste modules zijn gratis. Log dus direct in op www.veeonline.nl. Heeft u nog geen login? Klik op de link ‘login aanvragen’ (onder aan het inlogscherm) en volg de stappen. U ontvangt uw toegang tot VeeOnline direct per e-mail.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.