Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Aanmelden SG Online

Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor SG-Online. U betaalt in 2020 een vast tarief van €30,25 en daarbij €0,95 per dier aanwezig op 1 december (exclusief btw). Vanaf 1.000 dieren wordt over de overige dieren geen dierbijdrage gerekend. Op dit abonnement zijn de algemene voorwaarden van GD van toepassing. 

Voor dit product is een uitwisseling met de landelijke I&R database nodig. Er zijn er twee opties om dit te regelen. GD regelt het voor u als u in onderstaand formulier het BRS nummer invult. Het duurt dan echter 28 dagen voordat GD bij uw I&R kan. U kunt ook zelf GD heel eenvoudig machtigen via mijn.rvo.nl (handleiding om GD te machtigen). Dan kan GD gelijk bij uw I&R gegevens. Geeft u via dgaschaapgeit@gddiergezondheid.nl even door als u dit gedaan heeft.

Uw gegevens
*
*
*
*
*
*
*
Het BRS nummer is noodzakelijk voor de uitwisseling met de landelijke I&R database. U kunt het BRS nummer opvragen door te bellen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) via 088 - 042 42 42 of kijk op mijn.rvo.nl.
*
*
*
*
Als er aanpassingen zijn binnen de applicatie van SG-Online, worden die in de nieuwsbrief Actueel Schaap Geit vermeld. Ontvangt u deze nieuwsbrief nog niet en wilt u deze wel ontvangen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.