Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem

Komt u ook naar de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem? Dan is een bezoekje aan de GD-stand zeker de moeite waard.

De GD-stand staat dit jaar in het teken van klauwen. Graag gaan we met u in gesprek over klauwgezondheid en ons nieuwe onderzoek Klauwgezondheid Tankmelk. Uiteraard kunt u ook met al uw andere vragen over diergezondheid bij ons terecht. 

En hoe staat het eigenlijk met uw eigen beenwerk? Doe de test in onze stand. De beursbezoeker met de sterkste benen wint een mooi prijzenpakket.

Lever onderstaande bon in en ontvang een paar GD-werkhandschoenen. Zo beschermt u ook uw eigen klauwen! U vindt ons op standnummer 202.

De RMV Gorinchem vindt plaats op 27, 28 en 29 november in Evenementenhal Gorinchem. Lees meer

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.