Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Facturen en uitslagen vanaf 2020 volledig online

Vooroplopen in diergezondheid staat centraal bij GD. Om dat te kunnen doen, zijn we onder andere constant bezig met het verbeteren en vereenvoudigen van onze dienstverlening. Met dit in het achterhoofd zetten we de volgende stap in de digitalisering van onze diensten; vanaf 1 januari 2020 wil GD geen facturen en laboratoriumuitslagen meer per post versturen. U krijgt minder post in de brievenbus en u heeft uw actuele facturen en uitslagen altijd direct en sneller bij de hand. Uw facturen krijgt u als PDF per email en uw laboratoriumuitslagen staan voor u klaar op VeeOnline.

Wilt u uw laboratoriumuitslagen en facturen ontvangen op een ander e-mailadres? Of deze post juist wél op papier blijven ontvangen? Dat is mogelijk. Voor het toesturen van een factuur of laboratoriumuitslag per post brengen we u daar per 1 januari 2020 een toeslag voor in rekening van 2,50 euro per factuur.

U past uw voorkeuren eenvoudig aan op www.gddiergezondheid.nl/voorkeuren.

GD-facturen digitaal

GD stelt uw facturen elektronisch aan u ter beschikking via Z factuur. Uw facturen krijgt u als PDF per email en worden gearchiveerd op deze online facturenservice. U kunt met uw Z login dus altijd uw digitale facturen raadplegen. U kunt de facturen ook automatisch laten doorsturen naar uw boekhoudpakket of accountant. 

Meer informatie over digitaal factureren

1% korting op automatische incasso

Wilt u geld en tijd besparen op uw GD-facturen? Maak dan gebruik van automatische incasso en ontvang 1 procent korting op het netto factuurbedrag. Makkelijker kan haast niet: als u GD automatisch laat incasseren heeft u minder administratie, bespaart u tijd én geld en betaalt u niet te vroeg en nooit te laat. Aanmelden voor uw automatische incasso is eenvoudig. Heeft u al een Z login? Ga naar www.gddiergezondheid.nl/voorkeuren en log direct in om uw voorkeur aan te passen. Heeft u nog geen Z login? Via hetzelfde scherm kunt u deze direct aanvragen. Houd daarvoor uw relatienummer, dat op uw factuur staat, bij de hand. U kunt ook het machtigingsformulier uitprinten, invullen en na ondertekening opsturen naar:

GD 
t.a.v. de financiële administratie
Antwoordnummer 404
7400 VB Deventer (een postzegel is niet nodig)

Betaalverzoeken via Tikkie Zakelijk

Mocht u contact gehad hebben met onze afdeling Debiteuren over de verlate betaling van een factuur, dan kan het zijn dat we u een betaallink sturen per e-mail of per sms. Hiermee kunt u direct volgens de gemaakte afspraken het bedrag voldoen. Dit kan via een Ideal betaling. Hiervoor gebruiken we de dienst Tikkie Zakelijk van ABN Amro. We sturen u deze link alleen na een gemaakte afspraak met u. Mocht u desondanks twijfels hebben over de echtheid, dan kunt u natuurlijk altijd bellen met de afdeling Debiteuren op 0570-660202 of mailen aan facturering@gddiergezondheid.nl

Tarieven

Met ingang van 1 januari 2019 zijn onze tarieven en de tarievenstructuur van 2019 van toepassing. De tarieven van GD zijn exclusief btw en gelden onder voorbehoud van prijswijziging. Op alle werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Onze tarieven kunt u vinden in de webshop of op DAP Contact (voor dierenartsen).

GD Webshop

In de GD Webshop kunnen alle veehouders en dierenartsen, die klant zijn bij GD, tarieven van abonnementen en materialen vinden en deze online bestellen. U kunt de tarieven zien zodra u ingelogd bent.
Ga naar de GD Webshop

Losse laboratoriumbepalingen of bedrijfsbezoeken van een GD-specialist zijn niet in deze webshop te bestellen, daarvoor kunt u contact opnemen met GD op 0900-1770.

DAP Contact voor dierenartsen

Dierenartsenpraktijken kunnen onze tarieven opzoeken op DAP Contact. Hier kunt u inloggen met het GD-inlogaccount van de praktijk. Dit is hetzelfde account als voor de GD Webwinkel en VeeOnline. (Bent u al ingelogd met een andere Z-login account? Log dan eerst uit.

Ga naar de tarieven op DAP Contact.
Klik hier om voor uw praktijk een GD-inlogaccount aan te vragen

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.