Masterclass Klimaat & Gezondheid

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Masterclass Klimaat & Gezondheid

In samenwerking met Agrivaknet en Dineke Rietveld, organiseert GD Academy de Masterclass Klimaat & Gezondheid (vleeskuikenhouderij).

Klimaat speelt vaak een belangrijke rol bij het niet optimaal presteren van vleeskuikens. Met name in het voor- en najaar is het stalklimaat vaak niet optimaal en zorgt dit voor gezondheidsproblemen en verhoogde uitval.

Klimaat speelt vaak een belangrijke rol bij het niet optimaal presteren van vleeskuikens. Met name in het voor- en najaar is het stalklimaat vaak niet optimaal en zorgt dit voor gezondheidsproblemen en verhoogde uitval. In deze Masterclass gaan we in op de relatie tussen klimaat en gezondheid in de vleeskuikenhouderij en krijg je handvatten om problemen vroegtijdig te herkennen en te ondervangen.

In deze Masterclass gaan we in op de relatie tussen klimaat en gezondheid in de vleeskuikenhouderij en krijg je handvatten om problemen vroegtijdig te herkennen en te ondervangen. Henk Rodenboog (de Heus) en Willem Dekkers (GD) zijn de sprekers.

Aanmelden

Wanneer en waar?

Donderdag 1 oktober 2020, 09:00 - 16:30
Aeres, Barneveld

Doelgroep

Adviseurs, voorlichters, controleurs en dierenartsen die in de vleeskuikenhouderij actief zijn.

Investering

De kosten van deze cursus bedragen €495 voor leden van Agrivaknet en €595 voor niet leden (exclusief BTW). Bij deze prijs zijn alle materialen inbegrepen, evenals koffie/thee en een lunch.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.