Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
Samen werken aan diergezondheid

DAP Contact

GD DAP Contact is de besloten website voor praktiserende dierenartsen. Op DAP Contact vindt u onder andere Veekijkernieuws (nieuws uit de monitoring) en uitgebreide informatie over dierziekten en laboratoriumonderzoek. 

Direct naar DAP Contact

 

 

Inloggegevens aanvragen

Toegang tot GD DAP Contact is alleen mogelijk met een 'GD Inlogaccount', praktiserende dierenartsen kunnen gratis een account aanvragen bij de GD. Met ditzelfde account kunt u ook materialen bestellen via de GD Webwinkel en in VeeOnline. GD Inlogaccount aanvragen

 

E-mailnieuwsbrieven voor dierenartsen

GD Actueel Veterinair

De e-mailnieuwsbrief GD Actueel Veterinair is exclusief beschikbaarvoor praktiserende dierenartsen en dierenartspraktijken. De nieuwsbrief verschijnt minimaal 6 keer per jaar en vaker als daar aanleiding voor is. U kunt vanuit de e-mailnieuwsbrief altijd eenvoudig uw gegevens wijzigen of uw e-mailadres afmelden. Klik hier als u zich persoonlijk of als praktijk wilt aanmelden voor de GD Actueel Veterinair

Vetinf@ct

De e-mailnieuwsbrief Vetinf@ct is speciaal opgezet voor veterinairen en wordt verstuurd op het moment dat er actuele informatie over zoönosen is. Vetinf@ct is een gezamenlijke uitgave van het CVI, de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht, de GD, de KNMvD, het RIVM en de NVWA. Voor deze e-mailnieuwsbrief kunt u zich aanmelden zodra u ingelogd bent op DAP Contact.

GD Actueel VeeOnline

De GD Actueel VeeOnline is een e-mailnieuwsbrief voor dierenartsen die met VeeOnline werken. De GD Actueel VeeOnline houdt u op de hoogte van releases en belangrijke ontwikkelingen rondom VeeOnline. U kunt vanuit de e-mailnieuwsbrief altijd eenvoudig uw gegevens wijzigen of uw e-mailadres afmelden. 
Klik hier als u zich persoonlijk of als praktijk wilt aanmelden voor de GD Actueel Veterinair

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.