Nieuw: Rotkreupel Check

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nieuw: Rotkreupel Check

27-9-2016: 

Het aantonen van de rotkreupelbacterie kan sinds kort een stuk eenvoudiger. Met onze nieuwe test, waarbij u zelf de monsters kunt nemen, krijgt u inzicht in de aanwezigheid van de rotkreupelbacterie Dichelobacter nodosus op uw bedrijf. 

Na de diagnose is voor de aanpak een totaalpakket aan maatregelen nodig dat zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Bedenk dat de aanpak van rotkreupel naast tijd en inspanning, vooral veel doorzettingsvermogen en stiptheid vereist. Daarnaast is preventie van insleep van de rotkreupelbacterie alleen mogelijk door strikte quarantaine en hygiëne toe te passen.

Alleen als er aandacht is voor al deze aspecten dan is rotkreupel op uw bedrijf effectief aan te pakken.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.