Coccidiosemonitoring: hoe neem ik een mestmonster?

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Coccidiosemonitoring: hoe neem ik een mestmonster?

6-3-2018:  De ziekte coccidiose, die veroorzaakt wordt door de parasiet Eimeria, kan leiden tot ernstige klinische problemen bij pluimvee en tot economische schade op het bedrijf. Met het coccidiose-monitoringsprogramma van GD krijgt u inzicht in de coccidiose-status van uw koppel. Hierbij wordt de uitscheiding van de zeven belangrijkste Eimeria-soorten in beeld gebracht. Zo weet u welke coccidiose-soorten op uw bedrijf aanwezig zijn en hoe ernstig de infecties zijn. Lees meer 

 

Hoe neem je een mestmonster?

Neemt u deel aan het coccidiose-monitoringsprogramma? In onderstaande video wordt uitgelegd hoe u het beste mestmonsters kunt nemen.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.