Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
Samen werken aan diergezondheid

In de onderstaande overzichten vindt u per diersoort al onze laboratoriumbepalingen, bedrijfsbezoeken en abonnementen.

Transport naar GD


Als u sectie- of monstermateriaal voor onderzoek wilt insturen naar GD kunt u gebruik maken van de verschillende ophaaldiensten.

Ophaaldienst voor monstermateriaal

De ophaaldienst voor monstermateriaal is een dienst voor nachtdistributie van diagnostische monsters van deelnemers naar GD (Deventer). Deze nachtdistributie voert Nox NightTimeExpress uit in opdracht van GD. Dierenartspraktijken en andere frequente inzenders van monstermateriaal kunnen gratis gebruik maken van de ophaaldienst voor monstermateriaal.

Lees meer

Ophaaldienst voor sectiemateriaal

De ophaaldienst van GD kan dieren voor pathologisch onderzoek ophalen vanaf de boerderij of vanaf de dierenartspraktijk. Dieren kunnen aangemeld worden voor pathologisch onderzoek om de ziekte- of doodsoorzaak vast te stellen. Daarnaast is pathologisch onderzoek een essentieel onderdeel van de landelijke diergezondheidsmonitoring die GD uitvoert in opdracht van de overheid en veehouderijsectoren.

Lees meer

Inzenden

Monstermateriaal

Afleveren Rigastraat 25, 7418 EW Deventer
Opsturen Postbus 9, 
7400 AA Deventer
Op laten halen  via de ophaaldienst voor monstermateriaal 

Sectiemateriaal

Afleveren Rigastraat 25, 7418 EW Deventer
Op laten halen  via de ophaaldienst voor sectiemateriaal

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.