Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Gebruikt u bronwater om de melkwinningsapparatuur te reinigen of de melk voor te koelen, dan hoort dit water te voldoen aan bepaalde normen. GD kan het water voor u onderzoeken op de door KKM of Foqus planet gestelde normen voor waterkwaliteit én regelt dat het monster elk jaar tijdig wordt genomen.

Het Bronwateronderzoek KKM/Foqus bestaat uit chemisch en bacteriologisch onderzoek op alle onderdelen die nodig zijn voor het kwaliteitsprogramma KKM of Foqus planet. Bij de uitslag ontvangt u het bijbehorend certificaat.

Hoe werkt het?

Als u zich bij GD aanmeldt voor het Bronwateronderzoek KKM/Foqus zorgt GD dat de watermonsters elk jaar worden genomen door een erkend watermonsternemer. We maken hierbij gebruik van de buitendienst van CRV; deze buitendienstmedewerker neemt elk jaar tijdig contact met u op als het weer tijd is voor de watermonstername. U hoeft er dus zelf niet meer aan te denken. De CRV-medewerker zorgt ervoor dat de watermonsters binnen 12 uur gekoeld worden afgeleverd bij het GD-lab, waarmee we voldoen aan de certificeringseisen.

De uitslag

Op de uitslag ziet u of het water voldoet aan de gestelde eisen voor: pH, ammonium, nitriet, nitraat, ijzer, mangaan, natrium, chloride, sulfaat, hardheid, totaal aëroob kiemgetal bij 22 ºC, E-coli/mL en E-coli/100 mL. Hebt u een afwijkende uitslag, dan kunt u via 0900-1770 een van de waterspecialisten van GD bereiken voor advies.

De voordelen op een rij

  • Monstername door erkende, getrainde monsternemer van CRV;
  • Automatische aansturing door GD: u wordt tijdig geïnformeerd dat het weer tijd is om een monster te nemen;
  • Advies op maat bij afwijkingen.

Aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.