Wilt u doorgaan met Worminfecties Tankmelk?

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Wilt u doorgaan met Worminfecties Tankmelk?

Omdat we het abonnement Leverbot Tankmelk na dit jaar niet meer aanbieden, mocht u vrijblijvend kennismaken met het abonnement Worminfecties Tankmelk. Via het onderstaande formulier kunt u aangeven of u in 2020 door wilt gaan met Worminfecties Tankmelk. Uw tankmelk wordt dan jaarlijks twee keer onderzocht op antistoffen tegen longwormen, één keer op antistoffen tegen maagdarmwormen en één keer op antistoffen tegen leverbot. 

De kosten van het abonnement zijn € 19,70 (exclusief btw) per kwartaal. Door het invullen van uw gegevens geeft u toestemming om deze te delen met Qlip zodat de benodigde tankmelkmonsters kunnen worden genomen via de RMO.

Uw keuze
Wilt u in 2020 door gaan met Worminfecties Tankmelk?
*
Uw gegevens
*
*
 
Captcha

 

Op alle producten diensten van GD zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.