Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Even voorstellen: het FIT-team, dé specialisten van de GD als het gaat om de relatie tussen voeding, water en diergezondheid. Het FIT-team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Heeft u een vraag? Kijkt u eens tussen de veelgestelde vragen of uw vraag hier al beantwoord wordt. Heeft u een andere vraag of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een presentatie of studiegroep? Neem dan contact op met de GD.

Op de foto hierboven, van links naar rechts: dr. Saskia van der Drift (onderzoeker en rundveedierenarts R&D), dr. Guillaume Counotte (toxicoloog), ing. Toine van Erp (zoötechnisch specialist), drs. ing. Ryan van Egmond (rundveedierenarts), ing. Sietske Haarman-Zantinge (zoötechnisch specialist), drs. Sanne Carp-van Dijken (rundveedierenarts) en ing. Hans Miltenburg (zoötechnisch specialist).

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.