Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

FIT: de voedingsaanpak van GD

Goede voeding is van groot belang voor de weerstand, vruchtbaarheid en algehele gezondheid van uw vee. Als u denkt dat er op uw bedrijf sprake kan zijn van een voedingsgerelateerd probleem op koppelniveau, dan kunt u gebruikmaken van een groot aantal laboratoriumonderzoeken binnen FIT, de voedingsaanpak van GD. Ga naar een overzicht van de meest relevante onderzoeken per klacht

FIT, geeft u inzicht in wat uw dieren daadwerkelijk binnenkrijgen via het rantsoen. Zo krijgt u grip op wat u voert en kunt u bijsturen waar nodig. Samen werken we aan gezonde voeding en vitale koeien. Regelmatig meten wat uw koeien opnemen aan bijvoorbeeld vitaminen, mineralen en spoorelementen is bijzonder waardevol voor een optimaal voedingsmanagement. FIT helpt u, via (tank)melk- en/of bloedonderzoek, om tijdig eventuele tekorten of overmaten in beeld te krijgen. U kunt ingrijpen waar nodig en zo blijvend werken aan een optimale weerstand, gezondheid en melkproductie.

FIT

Drinkwateronderzoek

rundvee
Goed drinkwater is een essentieel onderdeel van gezonde voeding. FIT biedt veedrinkwateronderzoeken aan.Lees meer

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.