"Het afwisselende in mijn werk vind ik bijzonder en echt leuk"

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

"Het afwisselende in mijn werk vind ik bijzonder en echt leuk"

Kadriye Sahin

Belt u met een vraag naar GD? Dan is er een grote kans dat u Kadriye Sahin aan de telefoon krijgt. Al 24 jaar werkt ze bij GD, waarvan nu alweer zeven jaar bij de klantenservice van de sector pluimvee. Van huis uit heeft ze geen agrarische achtergrond, maar inmiddels weet ze veel over pluimvee. “Het afwisselende in mijn werk vind ik bijzonder en echt leuk.”

Ze begon 24 jaar geleden als administratieve kracht bij de sector Varken. Via het uitzendbureau kwam ze bij GD terecht, voor anderhalve dag per week. Al snel werd haar gevraagd of ze meer kon werken en ze kreeg een jaarcontract; dat werd omgezet in vast en ze ging werken bij de klantenservice. Daar ze zit er helemaal op haar plek. “Mijn dagen zijn heel afwisselend en van te voren een planning maken kan wel, maar de dag verloopt vaak anders dan je vooraf denkt. In het begin durfde ik de telefoon niet op te nemen, omdat ik inhoudelijk niets wist. Nu vind ik het jammer als de telefoon een dag niet is gegaan en ik geen klanten heb gesproken”, lacht ze.

Een band met klanten
Zeven jaar geleden ging Kadriye naar de sector pluimvee om daar te gaan werken bij de klantenservice. “Je bouwt een band op met klanten, omdat je hen best vaak spreekt. Inmiddels kan ik aan het telefoonnummer vaak zien wie ik aan de lijn krijg. Ik help mensen graag. Soms is het wat uitzoekwerk, maar dat doe ik graag. Je hebt contact met pluimveehouders, dierenartsen maar ook adviseurs. Die afwisseling is geweldig. Als de tijd er is, dan praat ik wat langer met klanten. Je merkt soms dat ze ook hun verhaal kwijt willen. Dat stukje extra service geef ik graag. Het geeft een goed gevoel als je klanten kunt helpen en ze zeggen dat ze aan mij de juiste persoon hadden om hun vraag te beantwoorden."

Kennis van de praktijk
Naast goede gesprekken met betrokkenen in de sector, is het ook belangrijk wat te proeven van de praktijk. Kadriye keek mee in de stal, zag hoe monsternames werken en was aanwezig bij secties en laboratoriumonderzoeken. “Je moet wel zelf weten wat je adviseert, wil je mensen aan de telefoon goed kunnen helpen. Ik vind het belangrijk om klanten te kunnen ontzorgen. Je zult mij nooit horen zeggen dat ze iets moeten. Ik denk graag mee, geef advies en vertel wat er vanuit wet- en regelgeving is voorgeschreven; maar de beslissing is natuurlijk aan de klant zelf. En wordt een vraag inhoudelijk te technisch? Dan zet ik hem door naar een pluimveedierenarts. Zo werken we samen aan een antwoord voor de klanten en daarmee aan de diergezondheid.”

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.