Online marketeer/webmaster

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Online marketeer/webmaster

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse en de internationale markt en realiseert een jaaromzet van circa 80 miljoen euro.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

De afdeling Marketingsupport & Communicatie (M&C) is sparringpartner voor de verschillende marktsegmenten. Daarvoor ontwikkelen we campagnes, magazines, e-mailnieuwsbrieven, klantevents en zetten we internet en social media in. Het M&C team telt tien enthousiaste medewerkers. In verband met het vertrek van de huidige collega zoekt het M&C-team een enthousiaste online marketeer en webmaster.

Online marketeer/webmaster (36 uur)

De functie

De online marketeer/webmaster heeft een spilfunctie in het M&C-team en beheert en zorgt voor het continu verbeteren en ontwikkelen van de website en de online communicatiekanalen van GD. Gebruiksvriendelijkheid en aansluiten bij de behoefte van onze klanten zijn daarbij de uitgangspunten. Naast de website en socialmediakanalen en intranet, maken we gebruik van een campagnemanagementsysteem gekoppeld aan CRM, verschillende online tools en van een webshop. Je werkt nauw samen met de andere collega’s in het M&C-team.

Kerntaken van de functie

 • Online marketing is je passie, je volgt ontwikkelingen en weet hoe je klanten kunt aantrekken met content. Je bent de online inspiratiebron en adviseur in het M&C-team.
 • Ook de technische kant van online geeft jou energie. Je bent de keyuser van de website, de online tools en van het campagnemanagement-systeem gekoppeld aan CRM (Click Dimensions). Je bent het eerste aanspreekpunt, lost zelf issues op of legt die voor aan onze (Sitecore) leverancier en werkt samen met onze ICT-afdeling.
 • Je voert wijzigingen door en begeleidt de implementatie van nieuwe functionaliteit en upgrades. Ook dit doen we samen met onze leverancier en ICT volgens de afgesproken procedures. Je test de opgeleverde functionaliteit (usability) en rapporteert bevindingen.
 • Je signaleert kansen, verzamelt verbeterwensen en formuleert voorstellen voor verbetering.
 • Je bewaakt de kwaliteit en online huisstijl (samen met de beeldredacteur).
 • Je gaat voor mooie online resultaten en analyseert publiceert maandelijks de rapportage in de vorm van een dashboard.

De ideale kandidaat:

 • heeft een HBO opleiding in de richting van communicatie en online media;
 • heeft ruime (3-5 jaar) en aantoonbare ervaring met Content Management Systemen; ervaring met Sitecore en campagnemanagement (Click Dimensions) is een pre;
 • is in staat om samen met collega’s op een aantrekkelijk manier content te creëren voor de verschillende klantgroepen van GD;
 • heeft een passie voor nieuwe media en ervaring met Google Analytics, SEO, SEA en social media, kennis en ervaring met grafische programma’s zoals Adobe Photoshop is een pre;
 • kan de ontwikkeling van webapplicaties en -tools functioneel begeleiden;
 • heeft een goede schriftelijke beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.

Wat bieden wij?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan zien we jouw motivatie en curriculum vitae graag tegemoet. Solliciteren kan tot uiterlijk 15 maart a.s. Vragen over de functie kun je stellen aan Gerda Wijers, Manager Marketingsupport & Communicatie, via telefoonnummer 0570-660451.

Solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.