Projectleider

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Projectleider

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2019 realiseerde GD een omzet van 60 miljoen euro.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

Bij de sector Varken werken ongeveer 8 medewerkers. Wij vermarkten producten en diensten aan varkenshouders, dierenartspraktijken en diverse andere marktpartijen. De omzet wordt verkregen via de basismonitoring, laboratoriumwerkzaamheden en onderzoeksprojecten. Binnen de sector Varken hebben we ruimte voor een daadkrachtige

Projectleider (40 uur)

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van (onderzoeks)projecten en word je intensief betrokken bij het verwerven, voorbereiden en organiseren van nieuwe projecten. Je organiseert het project, regelt beschikbaarheid van mensen, middelen en deskundigheid en rapporteert regelmatig over zowel de technische als de financiële voortgang.

Van dit regeltalent wordt een ruime mate van zelfstandigheid verwacht, waarbij je, samen met het projectteam, het werkprotocol opstelt met de (financiële) begroting en voortgangsdocumenten opstelt. Er wordt nauw samen gewerkt met verschillende afdelingen binnen GD. Naast de projectleiding wordt je ook ingezet voor de dagelijkse werkzaamheden binnen de sector varken.

De ideale kandidaat

 • heeft HBO werk- en denkniveau.
 • is accuraat en resultaatgericht.
 • heeft, bij voorkeur, kennis en aantoonbare ervaring met projectmanagement en voor GD relevante methodieken.
 • kan zich zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken, zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • het hebben van affiniteit met de varkenssector óf varkensgezondheidzorg heeft de voorkeur.
 • weet draagvlak en commitment te creëren.
 • beschikt over probleemoplossend vermogen.

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan zien we jouw motivatie en curriculum vitae graag tegemoet. Solliciteren kan tot uiterlijk 7 februari a.s. Vragen over de functie kun je stellen aan Manon Houben, Sectormanager Varken, via telefoonnummer 0570-660337.

Solliciteren

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.