Adviseur Marketingcommunicatie (tijdelijk)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Adviseur Marketingcommunicatie (tijdelijk)

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2019 realiseerde GD een omzet van 60 miljoen euro.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

De afdeling Marketingsupport & Communicatie (M&C) is sparringpartner voor de verschillende marktsegmenten. Daarvoor ontwikkelen we campagnes, magazines, e-mailnieuwsbrieven, klantevents en zetten we internet en social media in. Het M&C team telt tien enthousiaste medewerkers. In verband met zwangerschapsverlof van een van onze collega’s zoekt het M&C-team van begin december tot eind maart een enthousiaste adviseur marketingcommunicatie.

Adviseur Marketingcommunicatie (24 uur)

Tijdelijke (ca. 4 maanden) ter vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof

De functie

Als Senior Medewerker Marketingcommunicatie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en uitvoeren van marketingcommunicatieplannen en projecten voor de afdeling rund. Je werkt nauw samen met de andere collega’s in het M&C-team en met diverse afdelingen binnen GD.

Kerntaken van de functie zijn

 • Het verder uitwerken en realiseren van campagnes (productlanceringen), zowel offline als online.
 • De beschikbare offline en online communicatiekanalen inzetten voor de toegewezen marktsegmenten en projecten.
 • Het (mede) organiseren van webinars.
 • Schrijven, redigeren van informatieve teksten en nieuwsberichten over diergezondheid voor de website en social media kanalen.

De ideale kandidaat

 • Heeft een HBO werk- en denkniveau.
 • Relevante werkervaring om tijdelijk projecten over te kunnen nemen.
 • Is creatief, initiatiefrijk en hands-on.
 • Is een teamspeler en beschikt over een inlevingsvermogen voor verschillende doelgroepen.
 • Uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal en een vlotte pen.
 • Kennis van - en affiniteit met - de agrarische sector is een pré.

Wat bieden wij?

Een leuke tijdelijke baan in een enthousiast team en een marktconform salaris.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.