Teamleider KCA

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Teamleider KCA

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2019 realiseerde GD een omzet van 60 miljoen euro.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

De afdeling

Op dit moment vervult de afdeling als commerciële binnendienst voor onze diersectoren en GD een belangrijke rol. Met bijna 40 collega’s adviseren zij dierhouders en dierenartsen dagelijks over alle producten en diensten van GD.

De afdeling Klantenservice ontwikkelt zich momenteel als de spil in de organisatie van GD. Het dagelijkse contact met klanten levert veel waardevolle inzichten op voor het verbeteren van processen en diensten organisatie breed. De ambitie is dan ook om invulling te geven aan deze vernieuwde rol van de afdeling om zo niet alleen de klant centraal te zetten maar ook de afdeling binnen GD te laten groeien naar een afdeling met nog meer zichtbare, toegevoegde waarde. De afdeling staat aan de vooravond van een kanteling in focus van het effectief afhandelen van klantvragen naar optimale begeleiding van het gehele klantproces.

De afdeling Klantenservice kenmerkt zich als een groep klantgerichte professionals die zich volledig inzetten om het voor de klanten van GD. Wat opvalt is de grote mate van zelforganisatie, waardoor de afdeling met een minimum aan sturing gewoon doordraait. Werkzaamheden worden op een gestructureerde wijze onderling verdeeld en uitgevoerd. Er is een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het blijven leveren van goede service aan klanten. Een uitstekende basis om de ambitie van de afdeling Klantenservice verder vorm te geven.

Om deze transitie, samen met de Manager KCA, verder vorm te geven zijn we op zoek naareen

Teamleider KCA (32-40 uur)

De functie

In deze functie geef je leiding aan een van de teams binnen de afdeling KCA. Je bent verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de contactafhandeling met de klant. Je draagt bij aan het succesvol borgen van de klantstrategie binnen GD en haalt voldoening uit het dagelijks bezig zijn met het verder ontwikkelen van het team, zowel op het vlak van vaardigheden, als performance en technisch. Het trainen en opleiden van nieuwe medewerkers zal eveneens tot je takenpakket behoren.

De ideale kandidaat

 • heeft een HBO - of door ervaring verkregen gelijk¬waardig - werk- en denkniveau;
 • heeft werkervaring in een contact center;
 • beschikt over leidinggevende ervaring;
 • is van nature gericht op continu verbeteren;
 • is mensgericht en vindt het leuk om mensen te faciliteren en te coachen;
 • het hebben van affiniteit met de agrarische sector is een pré.
 • Wat bieden we?

  Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

  Waar kom je te werken?

  Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

  Interesse?

  Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan zien we jouw motivatie en curriculum vitae graag tegemoet. Solliciteren kan tot uiterlijk 20 september 2020. Vragen over de functie kun je stellen aan Bart Ottenhof, Manager KCA, via telefoonnummer 0570-660437.

  Solliciteren

  Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

  Oude browser

  We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

  GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.