Senior Projectleider (36-40 uur)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Senior Projectleider (36-40 uur)

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken.

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2019 realiseerde GD een omzet van 60 miljoen euro.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

De afdeling

De afdeling ICT (ca. 30 medewerkers) verantwoordelijk voor het inrichten, optimaliseren en ondersteunen van de informatievoorziening binnen GD. Voor deze afdeling, maar ook ter begeleiding/ondersteuning van alle projectleiders binnen GD, zijn we op zoek naar een ervaren

Senior Projectleider (36-40 uur)

De functie

In deze functie werk je op het snijvlak tussen Business en ICT. Je bent verantwoordelijk voor het definiëren, managen en realiseren van veranderingsprojecten met een belangrijk ICT-component en je draagt bij aan de ontwikkeling, implementatie en toepassing van projectmanagementmethodieken. Samen met je collega’s stuur je als coördinator/programmamanager tevens op het gehele projectenportfolio. Afhankelijk van je achtergrond en persoonlijke ambitie bestaat de mogelijkheid dat je als Chapter Lead Projectleiding verantwoordelijk wordt voor de kwaliteit van projectleiding GD-breed en de begeleiding van minder ervaren projectleiders. In deze rol vervul je een belangrijke rol in het adviseren over en prioriteren van innovatie/ICT-gerelateerde projecten.

Resultaatgebieden:

 • Levert een zichtbare bijdrage aan het definiëren en behalen van de (ICT-gerelateerde) innovatiedoelstellingen, door advies- en verbetervoorstellen op basis van onze strategie en actuele trends en ontwikkelingen;
 • Het realiseren van projectdoelstellingen en –resultaten tot tevredenheid en binnen randvoorwaarden (kosten, kwaliteit en tijd);
 • Een bijdrage leveren aan kaders en richtlijnen voor het uitvoeren van projecten, projectmanagementprocessen en projectportfolio en training/coaching van collega projectleiders binnen GD.

De ideale kandidaat

 • Heeft een HBO+/WO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld richting bedrijfskunde - ICT
 • Heeft een gedegen kennis van en ervaring met Projectmanagement (IPMA B of gelijkwaardig), Projectportfolio en Programmamanagement
 • Heeft visie en ervaring ten aanzien van business – ICT alignment in staat om de Agile/Scrum-methodiek in te zetten in de organisatie
 • Heeft ruime ervaring met het begeleiden van veranderprocessen
 • Heeft affiniteit met de agrarische/veterinaire sector
 • Is in staat om trainingen te geven aan collega-projectleiders
 • Is organisatiesensitief en heeft gevoel voor onderlinge verhoudingen

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks ruim 4 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Een substantieel deel van de winst wordt geherinvesteerd in innovatie waarbij de ICT-component steeds zwaarder weegt. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.