Biotechnicus

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Biotechnicus

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2018 realiseerde GD een omzet van 60 miljoen euro.
De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

GD heeft internationaal een goede reputatie als het gaat om toegepast onderzoek en is hierbij de schakel tussen wetenschap en de praktijk. Voor onze onderzoeksafdeling pluimvee zoeken we een enthousiaste

Biotechnicus

De onderzoeksafdeling maakt onderdeel uit van de afdeling Pluimvee. Het onderzoeksteam bestaat op dit moment uit veertien personen waarvan tien biotechnici. De biotechnici vertalen de werkprotocollen naar de dagelijkse werkzaamheden. Elke studie wordt georganiseerd door een verantwoordelijke biotechnicus, maar de uitvoering ligt bij de gehele groep.

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van, met name pluimvee, onderzoek dat door de onderzoeker is opgezet. Je verzorgt o.a. de SPF-koppels en houdt je bezig met het uitvoeren van werkzaamheden in het kader van georganiseerde dierziektebestrijding bij pluimvee.

De ideale kandidaat

 • heeft MBO/HBO werk- en denkniveau met opleiding tot Biotechnicus, ervaring op het gebied van pluimvee is gewenst maar niet direct noodzakelijk;
 • heeft kennis van (de toepassing van) MS Office;
 • heeft goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels;
 • is in het bezit van rijbewijs B;
 • is bereid om op onregelmatige tijden te werken, o.a. weekenddiensten, consignatiediensten;
 • past in de cultuur van GD: betrouwbaar, betrokken, doelgericht en daadkrachtig.

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling. Parttime invulling van de functie is bespreekbaar.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan zien we jouw motivatie en curriculum vitae graag tegemoet. Solliciteren kan tot uiterlijk 30 september 2019. Vragen over de functie kun je stellen aan Johan Welner, teamleider Lab-2, via telefoonnummer 0570-660147 of Eskea Hoksbergen, senior adviseur P&O, via telefoonnummer 0570-660252.

Solliciteren

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.