Histologisch analist

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Histologisch analist

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2018 realiseerde GD een omzet van 60 miljoen euro.

De afdeling

De afdeling Histologie is verantwoordelijk voor de uitvoering van een groot aantal histotechnische verrichtingen. Deze afdeling voert alle werkzaamheden uit die nodig zijn voor de histopathologische en cytopathologische diagnostiek, waarbij ook gebruikt gemaakt wordt van immunohistochemische en immunocytochemische technieken. Deze afdeling vormt hierdoor een belangrijke schakel in het Laboratorium voor Pathologie en Histologie. De afdeling bestaat uit 5 medewerkers verdeeld over verschillende functies.

Ter versterking van onze afdeling zijn wij op zoek naar een

Histologisch analist

De functie

In de functie van histologisch analist houd je je bezig met diverse routinematige laboratoriumbepalingen zoals het uitsnijden van coupes, inbedden, snijden en kleuren, immuunhistochemie.

De ideale kandidaat

  • Heeft een MLO diploma en ervaring als histologisch analist.
  • Is flexibel en stressbestendig.
  • Kan zowel zelfstandig en in teamverband functioneren.

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan zien we jouw motivatie en CV graag tegemoet. Solliciteren kan tot uiterlijk 18 juli 2019. Vragen over de functie kun je stellen aan Albert Meijerink, Afdelingshoofd, via telefoonnummer 0570-660109.

Solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.