Onderzoeksanalist B

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Onderzoeksanalist B

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2018 realiseerde GD een omzet van 60 miljoen euro.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat GD zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

In verband met vertrek van een collega zijn we voor ons R&D laboratorium op zoek naar een gedreven:

Onderzoeksanalist B (32 uur) 

De afdeling

De afdeling Research & Development (R&D) kenmerkt zich doordat zij op een hoog niveau presteert, zowel wetenschappelijk als toepassingsgericht. In al het onderzoek dat binnen GD wordt uitgevoerd speelt R&D een centrale rol. Met ruim 30 medewerkers richt de afdeling, in samenwerking met de GD marktsectoren, zich primair op productontwikkeling op basis van klant- en marktwensen.

Daarnaast is de afdeling actief met contract research, kwaliteitsondersteuning van het laboratorium en ondersteuning van de marktsectoren in brede zin. De afdeling is deskundig op het gebied van veterinaire laboratoriumdiagnostiek, veterinaire ziektekunde, epidemiologie en statistiek.

De functie

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van routinematige en niet-routinematige laboratoriumbepalingen en overige werkzaamheden volgens bestaande voorschriften, protocollen of projectplannen. Het mede ontwikkelen, valideren en implementeren van nieuwe laboratoriumbepalingen behoort eveneens tot je taken.

Wat maakt jou de ideale kandidaat?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding.
  • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van moleculair biologische technieken (PCR) voor diagnostiek van infectieuze aandoeningen.
  • Je hebt kennis van en ervaring op het gebied van moleculair biologische typeringsmethodieken is een pré.

Wat heeft GD jou te bieden?

Naast een uitdagende baan en een marktconform salaris biedt GD je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen cao en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om via het sollicitatieformulier je motivatie en curriculum vitae uiterlijk 30 april a.s. te uploaden. Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan dr. Harold van ter Heijden, Hoofd R&D laboratorium, tel. 0570-660142 of per mail via h.vd.heijden@gddiergezondheid.nl.

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.