Dierenarts Pluimvee

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Dierenarts Pluimvee

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer heeft een omzet van ongeveer 57 miljoen euro.

De afdeling

Bij de sector Pluimvee werken ongeveer 25 medewerkers. Wij vermarkten producten en diensten aan pluimveehouders, dierenartspraktijken en diverse andere marktpartijen. De omzet wordt verkregen via de basismonitoring, laboratoriumwerkzaamheden en onderzoeksprojecten. Vanwege het vertrek van een collega zijn we op korte termijn op zoek naar een ervaren

Dierenarts Pluimvee (40 uur) 

De functie

Deze functie betreft consultancy werkzaamheden in binnen- en buitenland. Je vertegenwoordigt GD bij (inter)nationale klanten in het kader van bedrijfsbegeleiding en georganiseerde dierziektebestrijding, zowel op afstand als op locatie. Hierbij fungeer je in de functie van dierenarts als aanspreekpunt voor de uitvoering van georganiseerde dierziektebestrijding en pluimveevoorlichting. Je legt bedrijfsbezoeken af aan pluimveehouders en bent verantwoordelijk voor het controleren en verbeteren van de gezondheidsstatus van die bedrijven. Het uitvoeren van onderzoek maakt eveneens onderdeel uit van de functie. Ook zal je binnen de activiteiten van onze GD Academy kunnen worden ingezet als docent.

De ideale kandidaat

 • heeft academisch werk- en denkniveau, is pluimveedierenarts met relevante praktijkervaring;
 • heeft gedegen kennis van de betreffende diersector;
 • is zowel mondeling als schriftelijk uitdrukkingsvaardig in het Nederlands en het Engels;
 • is bereid om met enige regelmaat internationaal te reizen.

Competenties

 • Samenwerken
 • Resultaatgerichtheid
 • Expertise / vakkennis
 • Marktgerichtheid
 • Probleemoplossend vermogen

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks 4,6 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 27 januari 2019 uploaden. Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Teun Fabri, Hoofd Pluimveegezondheidszorg, telefoonnummer 0570- 660353. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

Solliciteer nu!

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.