Dierenarts Kleine Herkauwers

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Dierenarts Kleine Herkauwers

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer heeft een omzet van ongeveer 57 miljoen euro.

De afdeling

Bij de sector Kleine Herkauwers, Paard en Gezelschapsdieren (KPG) werken 7 medewerkers. Wij vermarkten producten en diensten aan veehouders, dierenartspraktijken en diverse andere marktpartijen. De omzet wordt verkregen via de basismonitoring, aanbestedingen, laboratoriumwerkzaamheden en onderzoeksprojecten. Binnen dit kleine team hebben we ruimte voor een daadkrachtige

Dierenarts Kleine Herkauwers (m/v) 

Kerntaken van de functie

 • Ontwikkelen, ondersteunen en evalueren van producten en dierziekteprogramma’s.
 • Initiëren, uitvoeren en begeleiden van projecten en praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek.
 • Verzorgen van nationale en internationale, wetenschappelijke en praktijkgerichte lezingen om kennis over te dragen aan veehouders, dierenartsen en anderen werkzaam in de sector.
 • Adviseren van dierenartsen en veehouders op het gebied van diergezondheid via de GD Veekijker of ter ondersteuning van infectieziekte programma’s, producten en diensten.
 • Signaleren van trends en kansen voor GD binnen de sector.

De ideale kandidaat

Je hebt een relevant netwerk en een passie voor kleine herkauwers. Je bent van nature een teamspeler en bereidt om met regelmaat voor GD naar het buitenland te gaan. Je bent sterk in het schrijven van teksten en vindt het leuk om te presenteren. In deze functie word je geacht gericht en onderbouwd veterinair advies te kunnen geven en relevante signalen uit het veld op te kunnen vangen, te combineren en te interpreteren. Je bent marktgericht, innovatief en creëert kansen in een uitdagende en veranderende veterinaire markt.

Ben je doelgericht, collegiaal en communicatief vaardig en in staat om in een dynamische organisatie een gezamenlijk resultaat te behalen? Dan nodigen wij je nadrukkelijk uit te solliciteren.

Wat bieden we?

Het betreft in eerste instantie een jaarcontract met standplaats Deventer.

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks 4,6 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 27 januari 2019 uploaden. Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Piet Vellema, sectormanager KPG, telefoonnummer 0570- 660347. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

Solliciteer nu!

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.