Biotechnicus

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Biotechnicus

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer heeft een omzet van ongeveer 57 miljoen euro.

GD heeft internationaal een goede reputatie als het gaat om toegepast onderzoek en is hierbij de schakel tussen wetenschap en de praktijk. Voor onze onderzoeksafdeling pluimvee zoeken we twee enthousiaste

Biotechnici 

De onderzoeksafdeling maakt onderdeel uit van de afdeling Pluimvee. Het onderzoeksteam bestaat uit negen personen waarvan zes biotechnici. De biotechnici vertalen de werkprotocollen naar de dagelijkse werkzaamheden. Elke studie wordt georganiseerd door een verantwoordelijke biotechnicus, maar de uitvoering ligt bij de gehele groep.

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van, met name pluimvee, onderzoek dat door de onderzoeker is opgezet. Je verzorgt de SPF-koppels en houdt je bezig met het uitvoeren van werkzaamheden in het kader van georganiseerde dierziektebestrijding bij pluimvee.

De ideale kandidaat

 • heeft MBO werk- en denkniveau met opleiding tot Biotechnicus, ervaring op het gebied van pluimvee is gewenst maar niet direct noodzakelijk;
 • heeft kennis van (de toepassing van) MS Office;
 • heeft goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels;
 • is in het bezit van rijbewijs B en E;
 • is bereid om op onregelmatige tijden te werken, o.a. weekenddiensten, consignatiediensten;
 • past in de cultuur van GD: betrouwbaar, betrokken, doelgericht en daadkrachtig.

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling. Parttime invulling van de functie is bespreekbaar.

Waar kom je te werken?

GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks 4,6 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal. De standplaats van deze functie is Deventer.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 20 januari 2019 uploaden. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Teun Fabri, hoofd Pluimvee gezondheidszorg, telefoonnummer 0570- 660353 of Johan Welner, teamleider Lab-2, telefoonnummer 0570-660147. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

Solliciteer nu!

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.