Assistent project- en productbeheer

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Assistent project- en productbeheer

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer heeft een omzet van ongeveer 57 miljoen euro.

De afdeling

Bij de sector Rund werken ongeveer 50 medewerkers. Zij vermarkten producten en diensten aan rundveehouders, dierenartspraktijken en diverse andere marktpartijen. Een andere belangrijke taak is het monitoren van diergezondheid in Nederland. Zowel voor het team Monitoring als het team Productbeheer zijn we op zoek naar een enthousiaste

Assistent project- en productbeheer (40 uur) 

Het team Monitoring stuurt de werkzaamheden voor de monitoring van diergezondheid in de rundveehouderij aan. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van de monitoringswerkzaamheden en lever je een bijdrage aan het voortdurend verbeteren en innoveren van de monitoringssystematiek. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team met een gedeelde passie voor monitoring.

Het team Productbeheer heeft grip en overzicht op de voortgang van lopende producten binnen GD. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voeren van actief klant- en productbeheer, doe je voorstellen tot verbetering in bestaande producten en benut je mogelijkheden om rendement en logistiek te verbeteren. Je bent de spin in het web van de organisatie.   

Kerntaken van de functie

 • Grip en overzicht houden op de voortgang van lopende producten en/of projecten.
 • Beantwoorden van specifieke vragen van klanten.
 • Bijdragen leveren aan de voorbereiding en realisatie van (onderzoeks-)projecten en producten.
 • Het ondersteunen, coördineren en analyseren van financiële processen.
 • Bijdrage leveren aan de vertaling van de informatiebehoefte van sectorpartijen en overheid in monitoringsvoorstellen.

De ideale kandidaat

 • heeft een MBO+ werk- en denkniveau met relevante werkervaring als productmanager, of een startende HBO'er;
 • heeft bij voorkeur MAS of HAS achtergrond;
 • is in staat om op een effectieve manier samen te werken met diverse partijen;
 • heeft kennis van en affiniteit met de agrarische sector (rund is een pré);
 • weet mensen te overtuigen, is resultaat- en oplossingsgericht;
 • heeft een groot analytisch vermogen;
 • is in staat om op heldere wijze te communiceren in zowel het Nederlands als het Engels.

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks 4,6 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over één van deze functies? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 13 januari 2019 uploaden. Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Bert de Roo, Hoofd Binnendienst, telefoonnummer 0570 – 660316 of Paul Wever, Hoofd Monitoring Rund, telefoonnummer 0570 - 660457. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

Solliciteer nu!

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.